Παρουσιάστηκε το βιβλίο ”Μικρασιατική Καταστροφή – 50 Ερωτήματα και Απαντήσεις” στο Επιμελητήριο Κορίνθου με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο

Το Επιμελητήριο Κορινθίας επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Παιδείας,  Άγγελος Συρίγος , στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του βιβλίου ”Μικρασιατική Καταστροφή – 50 Ερωτήματα και Απαντήσεις”, μια εκδήλωση που πραγματοποίησε το “Καλογεροπούλειο” Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, το βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚίΔΑ και η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου και οι εκδόσεις “Πατάκη”. Το βιβλίο «Μικρασιατική Καταστροφή: 50 ερωτήματα και απαντήσεις»,  έχει συγγράψει μαζί με την Ευάνθη Χατζηβασιλείου και παρουσιάστηκε παρουσία πλήθους κόσμου χθες στο Επιμελητήριο Κορίνθου.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο κ. Συρίγος  και ο κ. Αντώνης Κλάψης, επίκουρος καθηγητής Διπλωματίας και Διεθνούς Οργάνωσης, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η παρουσία του κόσμου που γέμισε την αίθουσα του Επιμελητηρίου, αναδεικνύει το επίκαιρο του θέματος με τις προκλήσεις των «απέναντι» να κλιμακώνονται τα τελευταία χρόνια.

Αναφερόμενος στο θέμα ο κ. Συρίγος είπε ότι οι “λεονταρισμοί” του Ερντογάν είναι ουσιαστικά τεστ απέναντι στην ΕΕ και την Αμερική και την ανοχή τους στις ανήκουστες αιτιάσεις της Τουρκίας ενάντια στη χώρα μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ