Πιστώθηκαν στα ταμεία της Περιφέρειας περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για τις περιοχές του επλήγησαν από φυσικές καταστροφές και θα ξεκινήσει άμεσα η διάθεσή τους

Εντολές εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 86.161,01 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν σε δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών.

Παράλληλα ο κος Νίκας υπενθύμισε πως σύμφωνα με δέσμευση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση προς τον ίδιο, σε πρόσφατη συνάντησή τους, θα έλθουν μέχρι τα Χριστούγεννα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πιστώσεις για την αποπληρωμή έργων του ΠΔΕ.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης έκανε γνωστό ότι ήδη έχουν πιστωθεί στην Περιφέρεια από την κεντρική κυβέρνηση περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ για τα έργα στις πυρόπληκτες και γενικότερα τις περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές, χρήματα των οποίων η διάθεση θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ