Ποιά επιδοτούμενα Προγράμματα κατάρτισης & ενίσχυσης “τρέχει” ο “Μοριάς Α.Ε” στην Περιφέρειά μας

Ο ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.” έχει αναλάβει, μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων, την υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) καθώς και από εθνικούς πόρους. Συγκεκριμένα, όπως έκανε χθες γνωστό η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μεταξύ άλλων, τα επιδοτούμενα προγράμματα είναι τα εξής:

“Α) Πρόγραμμα κατάρτισης μακροχρόνια ανέργων με πρακτική άσκηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το πρόγραμμα αφορά στην παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης, επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων σε 1.000 ανέργους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 Β) Πρόγραμμα ενίσχυσης και ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το πρόγραμμα αφορά στην παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης σε θεματικά αντικείμενα επαγγελμάτων, σε 1.900 εργαζόμενους/ες σε επιχειρήσεις όλων των οικονομικών κλάδων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περισσότερες πληροφορίες -καθώς και ενεργοποίηση της αίτησής τους-, οι ενδιαφερόμενοι ωφελούμενοι των δύο παραπάνω επιδοτούμενων προγραμμάτων μπορούν να λάβουν από τον διαδικτυακό τόπο του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.” (https://www.morias-aota.gr), όπως και στον διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (https://www.ppel.gov.gr/) μέσω του συνδέσμου https://training.morias-aota.gr/”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ