Ποια περίπτερα επισκέφτηκε στη Δ.Ε.Θ ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας  

φωτο από την επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Επισκέψεις σε περίπτερα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το πρωί  της Κυριακής ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από Αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Περιφέρειας επισκέφθηκε περίπτερα Υπουργείων, δημόσιων, αυτοδιοικητικών και άλλων φορέων και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τους.

Ο Π. Νίκας, συγκεκριμένα, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το περίπτερο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όπου ενημερώθηκε για θέματα που συνδέονται με την Πολιτική Προστασία.

Επίσης στο περίπτερο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα νέα υλικά για κατασκευή κατοικιών με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ακολούθησε επίσκεψη στο περίπτερο της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου) όπου στελέχη της τον ενημέρωσαν για θέματα φυσικού αερίου:

Επισκέψεις έκανε επίσης ο Π. Νίκας στα περίπτερα, μεταξύ άλλων, της ΕΑΓΜΕ (Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) και της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας), όπου είχε συναντήσεις με στελέχη των διοικήσεων των εν λόγω φορέων.

Να σημειώσουμε ότι το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε και η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. (φωτο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ