Ποια Υπουργική διαβεβαίωση για την σταφιδοπαραγωγή πήρε  ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος;

Επιταχύνονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι διαδικασίες εφαρμογής των αποφάσεων για την σταφιδοπαραγωγή, γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου,  χθες στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα.

Ο Στ. Αναστασόπουλος, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Περιφέρεια,  δήλωσε ότι την πιο πάνω διαβεβαίωση έλαβε από τον αρμόδιο Υπουργό Σπήλιο Λιβανό, μετά από σχετική επισήμανση του αντιπεριφερειάρχη κατά την παρέμβαση την  χθες, Πέμπτη 27 του μήνα, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, των προέδρων του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ και των αρμόδιων για τον πρωτογενή Αντιπεριφερειαρχών από το σύνολο των Περιφερειών της χώρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, εξ άλλου, διατύπωσε την πρόταση να δοθεί δυνατότητα αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκά κλπ.) από τους ΓΟΕΒ προς μείωση του ενεργειακού κόστους, θέση η οποία -όπως σημείωσε ο Στ. Αναστασόπουλος- έγινε αποδεκτή από τον υπουργό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ