Ποιοί είναι οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Νίκου Σταυρέλη για τις εκλογές του Οκτωβρίου;

“Πνοή Δημιουργίας” : Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την παράταξή μας, στις προσεχείς εκλογές, τους Δαγκοβάνου Μαρηλία, Ζιαζιά Βασιλική, Ξεθάλη Αριστείδη και Παππά Νανά.

-Η Μαρηλία είναι Κλινική Ψυχολόγος. Κάθε ακαδημαϊκή χρονιά αναλαμβάνει ένα παιδί Δημοτικού στο Αυτιστικό Φάσμα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διάφορα Κέντρα Ειδικής Αγωγής, Φροντιστήρια, όπως επίσης κάνει Διαδικτυακές Συνεδρίες με Παιδιά, Γονείς και γενικότερα Ενήλικες. Είναι κάτοικος Λουτρών Ωραίας Ελένης. Μένει με τη μητέρα της και έχει αλλά δύο αδέρφια. Δηλώνει έτοιμη να συμβάλει τα δέοντα για την ανάπτυξη του τόπου.

Η Μαρηλία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

 -Η Βίκυ είναι κόρη του Γιώργου Ζιαζιά (ηλεκτρολόγος) και της Αθανασίας Τσεκούρα. Απόφοιτος ΙΕΚ Ακμή στο τμήμα τεχνικός αρτοποιίας ζαχαροπλαστικής, είναι πιστοποιημένη ζαχαροπλάστης και δουλεύει σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Κορίνθου, σαν βοηθός ζαχαροπλάστης. Διατελεί γραμματέας του Πνευματικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχαίου και συμμετέχει στις χορευτικές εκδηλώσεις του συλλόγου. Ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2019, στην τοπικό του Άσσου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Αναγέννηση Άσσου”.

Η Βίκυ είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

 -Ο Άρης είναι επαγγελματίας πωλητής ρούχων Λαϊκών Αγορών στην Κόρινθο, ενώ παλιότερα διατηρούσε κατάστημα ενδυμάτων στη Κόρινθο. Διατελεί γραμματέας στο Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Ζει μόνιμα με την οικογένειά του στη συνοικία της Ιωνίας. Είναι γιός του Γιάννη Ξεθάλη πρώην δημοτικού συμβούλου επί δημαρχίας Θωμά Θωμαϊδη τη τετραετία 1998-2002 και της Ιωάννας Ξεθάλη. Έχει δύο γιούς, εκ των οποίων ο ένας είναι σπουδαστής ΙΕΚ Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και ο δεύτερος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα πληροφορικής. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την Πνοή Δημιουργίας.

Ο Άρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

 -Η Νανά είναι ιδιωτική υπάλληλος και ζει μόνιμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης. Είναι μονογονεϊκή οικογένεια και έχει τρία παιδιά. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής και δηλώνει ότι θα κάνει τα μέγιστα για την περιοχή που τόσο αγαπά.

Η Νανά είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

 Είναι τιμή μας που είναι κοντά μας για να κάνουμε μαζί άλματα δημιουργίας και προόδου!”, καταλήγει ο συνδυασμός και ο επικεφαλής Νίκος Σταυρέλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ