Ποιοί θα είναι οι 12 υπερ- τυχεροί της Χριστουγεννιάτικης κλήρωσης (φορολοταρίας) της Α.Α.Δ.Ε ;

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από τους φορολογούμενους η σούπερ χριστουγεννιάτικη κλήρωση μέσω της οποίας η Α.Α.Δ.Ε (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) θα επιβραβεύσει τους φορολογούμενους που χρησιμοποίησαν φέτος ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους. Η κλήρωση θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θα μοιράσει σε 12 υπερ-τυχερούς 1,2 εκατ. Ευρώ  δηλαδή από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Στην  ετήσια κλήρωση συμμετέχουν αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις 11 μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο του 2023.

Το  χρηματικό έπαθλο το οποίο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι  οι οποίοι κληρωθούν θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Από τη μεγάλη ετήσια κλήρωση θα εξαιρεθούν όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση. Σημειώνεται ότι σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται 556 τυχεροί λαχνοί ως εξής:

1 που κερδίζει 50.000 ευρώ, 5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ , 50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ, 500 που κερδίζουν 1.000 ευρώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ