Ποιος είναι ο στόχος για το «καλάθι του νοικοκυριού» που τέθηκε χθες σε εφαρμογή και στην Κορινθία;

Ποιος είναι ο στόχος για το «καλάθι του νοικοκυριού» που τέθηκε χθες σε εφαρμογή και στην Κορινθία; Να μπορεί ο καταναλωτής που θα το επιλέξει  να έχει μια σημαντική ωφέλεια στην εβδομαδιαία του κατανάλωση. “Διαπιστώνουμε ότι οι αλυσίδες έχουν προσφέρει σημαντικά χαμηλότερες τιμές σε κρίσιμα είδη. Βρήκαμε φρέσκο γάλα με 1,12, βρήκαμε μακαρόνια με 0,62, βρήκαμε ζάχαρη με 0,94, γενικά βρήκαμε πολύ καλές προσφορές”, τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τις επισκέψεις σε 9 καταστήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ στην Αττική, με αφορμή την έναρξη εφαρμογής του μέτρου για το καλάθι του νοικοκυριού και πρόσθεσε:  “Υπάρχουν και προβλήματα. Το site έπεσε σχετικά γρήγορα λόγω της μεγάλης κίνησης…..είναι λογικό την πρώτη μέρα να υπάρχουν και προβλήματα.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια προς όφελος των ευάλωτων συμπολιτών μας και γενικά των καταναλωτών”.

Τα καταστήματα επισκέφθηκαν μαζί με τον Υπουργό, ο  Αναπληρωτής Υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο διοικητής της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), Χαράλαμπος Μελισσινός και ελεγκτές της ΔΙΜΕΑ.

Να σημειωθεί πως και στο νομό μας υπήρξαν διάφορες απόψεις των καταναλωτών , με την πλειοψηφία να υποστηρίζει πως είναι μια καλή κίνηση για την ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ