Πολλές οι συλλήψεις για ναρκωτικά (κάνναβη και ηρωϊνη) σε Κόρινθο και Κιάτο μέσα σε μία ημέρα

φωτο αρχείου

Πέντε συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών αναφέρει το αστυνομικό δελτίο, που έγιναν μέσα σε μια ημέρα, χθες . Οι συλλήψεις έγιναν σε Κόρινθο και Κιάτο.

Αναλυτικά : Συνελήφθησαν, χθες (30.6.2023) το πρωί, στην Κόρινθο , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορινθίας.

Επίσης συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κόρινθο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορινθίας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας και πάλι στην Κόρινθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Τέλος συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Κιάτο , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ