Πρώτη συνάντηση του αναπτυξιακού προγράμματος της κολυμβητικής ομοσπονδίας στην Κόρινθο με τη συμμετοχή των αθλητών του ΝΟΚ Πιέρρου Νικόλα & Μπουκουβάλα Κωνσταντίνου!

Μία σημαντική ημέρα για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου ήταν το Σάββατο 2 Μαρτίου, αφού  στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση επίλεκτων κολυμβητών από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Και όπως αναφέρει σχετικά ο Ν.Ο.Κ: Το εν λόγω πρόγραμμα διεξήχθη υπό την αιγίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδος με την παρουσία του τεχνικού συμβούλου και καταξιωμένου προπονητή κ. Γιώργου Βάλλα. Ο τεχνικός σύμβουλος είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τον κ. Ευάγγελο Γεωργακόπουλο ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμο μας στην συγκεκριμένη δράση, ανταλλάσσοντας απόψεις για την βελτίωση των υποδομών του κολυμβητηρίου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο κεντρικές ομιλίες από την φυσικοθεραπευτρια και παλιά αθλήτρια του συλλόγου μας την κα. Nikos Liveris Charis Tsarbou , καθώς και από τον διατροφολογο της ομάδας μας κ. Παναγιώτη Μητρογιάννη, Διαιτολόγος – Αθλητικός Διατροφολόγος MSc.
Στην συνέχεια ακολούθησε προβολή βίντεο ανάλυσης τεχνικής και στροφών, παράλληλα με τις σωματομετρήσεις των αθλητών.
Τέλος στο πρακτικό κομμάτι, όλοι οι αθλητές μπήκαν στο νερό και δοκίμασαν το ασκησιολόγιο το οποίο προβλήθηκε, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες και γνώσεις.
Ανάμεσα τους βρέθηκε και ο αθλητής της ομάδας μας Πιερρος Νικόλαος ενώ δικαίωμα συμμετοχής βάσει των επιδόσεων του είχε και ο Μπουκουβάλας Κωνσταντίνος ,ο οποίος απουσίαζε λόγω ασθένειας.
Μαζί με τα παραπάνω έγιναν λήψεις βίντεο μέσα στο νερό για την καλύτερη ανάλυση της τεχνικής τους.
Ευχαριστούμε θερμά την KOE News για την ανάθεση στην διοργάνωση αυτής της συνάντησης, αλλά και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κώστα Δημάκς για την υποστήριξη. Ευελπιστούμε για ανάλογες δράσεις στο μέλλον.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ