Πώς διαχειρίζεσαι τις κρίσεις μέσα στη σχολική κοινότητα; Εκπαιδευτικοί της Α’Θμιας Εκπαίδευσης του νομού μας έμαθαν τους τρόπους μέσα από τον “Δίολκο”

φωτο: "Δίολκος"

“Διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα”. Αυτός ήταν ο τίτλος του βιωματικού σεμιναρίου για τους εκπαιδευτικούς της Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με την κρίση στη σχολική κοινότητα, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της σχολικής Υγείας “Δίολκος” και ολοκληρώθηκε χθες, έπειτα από δύο τρίωρες συναντήσεις. Συμμετείχαν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί από διαφορετικά δημοτικά  και νηπιαγωγεία της ευρύτερης περιοχής.

“Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, δόθηκε η ευκαιρία, μέσα από ένα ασφαλές και γόνιμο πεδίο διαλόγου, για εμβάθυνση στην έννοιας της κρίσης, για διερεύνηση των πιο συχνών κρίσεων στη σχολική κοινότητα και αποτελεσματικών τρόπων διαχείρισης αλλά και για τη θετική επανανοηματοδότηση της κρίσης.”, αναφέρει ο “Δίολκος”.  Τον συντονισμό είχαν τα στελέχη του Κέντρου: Αθηνά Γαϊτάνη & Νατάσα Μητσάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ