Πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν την αίτησή τους στην Γεωργική Σχολή της Νεμέας μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο Αγροτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙΕΚ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, στη Νεμέα, όπως και στα υπόλοιπα 5.  Στο  ΙΕΚ Κορίνθου- Γεωργική Σχολή Νεμέας λειτουργεί η ειδικότητα: Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας.

Οι αιτήσεις θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης «gov.gr».
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, και θα μπορούν να δηλώσουν με σειρά προτίμησης όσες από τις επτά ειδικότητες επιθυμούν υποβάλλοντας την αίτηση τους ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε ΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ. Για την εισαγωγή στην εφαρμογή υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης απαιτείται ο ΑΦΜ και οι κωδικοί TAXISnet. Η στέγαση και σίτιση παρέχονται δωρεάν, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών ανά ΙΕΚ. Η παροχή δεν αφορά στο ΙΕΚ Αττικής.
Με πρωινό ωράριο θα λειτουργήσουν φέτος (έτος κατάρτισης 2023-24) , έξι ΙΕΚ στις Περιφερειακές Ενότητες: Ιωαννίνων, Ηρακλείου, Κορίνθου, Λάρισας, Αττικής και Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ