Σε εμφανές σημείο πρέπει να τοποθετούν οι καταστηματάρχες  το έντυπο για τον μέγιστο αριθμό πελατών που μπορεί να μπει εντός του καταστήματος»

Οι έμποροι – καταστηματάρχες και του νομού μας θα πρέπει να ξέρουν τα εξής , μετά την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου , όπως ενημερώνει, μεταξύ άλλων,  η Π.Ο.Ε.Ε.  (Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας):

«Σας ενημερώνουμε και σας εφιστούμε την προσοχή όσον αφορά την υποχρεωτική ανάρτηση στην είσοδο των καταστημάτων σας, για τον μέγιστο αριθμό πελατών που μπορεί να εισέλθει εντός του καταστήματος.

Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός: 4 άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. 1 άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ. που ίσχυε προηγουμένως). Και αυτό το μέτρο ισχύει πλέον οριζόντια και για όλο το λιανεμπόριο (συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων). Τα σχετικά μεγέθη ισχύουν μόνο για τους πελάτες και δεν συμπεριλαμβάνουν επιχειρηματία/ες και προσωπικό.

Υποχρεωτική απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία. Το έντυπο να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο στην πρόσοψης ή κοντά στην είσοδο, ώστε να είναι ορατό από όλους τους διερχόμενους καταναλωτές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ