Σοκ στην Τουρκία από την εν ψυχρώ δολοφονία με τρεις σφαίρες , 44χρονου οδηγού ταξί από 19χρονο για να τον ληστέψει

φωτο από βίντεο ( in.gr )

Σοκ προκαλεί η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 44χρονου ταξιτζή στην Τουρκία από έναν επιβάτη 19 χρόνων. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στη πόλη της Σμύρνης . Όπως διαβάζουμε (υπάρχει και σχετικό βίντεο από το ταξί), ο 19χρονος που έχει συλληφθεί, πυροβόλησε πισώπλατα τρεις φορές τον 44χρονο οδηγό και στη συνέχεια τον λήστεψε, λέγοντας του «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι».

Στο βίντεο φαίνεται ο 44χρονος να σταματάει στο τέλος της διαδρομής στο σημείο που του υπέδειξε ο 19χρονος (τον οποίο έχει πάρει από τον δρόμο όπου περπατούσε) και να τον ενημερώνει ότι έφτασαν στον προορισμό τους. Ο 19χρονος ρώτησε «τι χρωστάω;» ψάχνοντας την τσέπη του. Πριν ο 44χρονος να απαντήσει, ο νεαρός λέει ειρωνικά «221 λίρες αδελφέ», και πυροβολεί τρεις φορές ενώ ακούγονται οι κραυγές του θύματος.

Ο 19χρονος, ασυγκίνητος, φαίνεται να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, να ψάχνει το ταξί για χρήματα και ακούγεται να λέει «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι».

Ο άτυχος 44χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο και μερικές ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ