Σπύρος Καραβάς: ” Επέκταση του βιολογικού μέχρι το Δερβένι και τα Μαύρα Λιθάρια: Η μεγάλη ευκαιρία της Ευρωστίνης”

Ο κος Σπύρος Καραβάς, επικεφαλής του συνδυασμού “Ορίζοντες Δημιουργίας” δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης αναφέρει σχετικά με την επέκταση του βιολογικού μέχρι το Δερβένι και τα Μαύρα Λιθάρια:
” Επέκταση του βιολογικού μέχρι το Δερβένι και τα Μαύρα Λιθάρια: Η μεγάλη ευκαιρία της Ευρωστίνης”
“Με την παρακάτω πρόσκληση με κωδικό ΤΑ-01 του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δίνεται ξανά στον δήμο μας η μεγάλη ευκαιρία να εντάξουμε την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού από το Λουτρό έως το Δερβένι και τα Μαύρα Λιθάρια.
Μια πρόσκληση που αφορά αυτούς ακριβώς τους οικισμούς κάτω των 2000 κατοίκων, χωρίς δηλαδή το πληθυσμιακό κριτήριο που δεν επέτρεπε παλαιότερα την ένταξη του έργου σε άλλες προσκλήσεις.
Ένα έργο ώριμο μελετητικά από προηγούμενες δημοτικές αρχές, στην πιο ευνοϊκή συγκυρία για τον τόπο μας με δυο Κορίνθιους υφυπουργούς στην κυβέρνηση.
Είναι απαίτηση της Ευρωστίνης και του συνόλου του δήμου μας να υλοποιηθεί επιτέλους αυτό το τόσο σπουδαίο έργο για τον τόπο μας, με αναπτυξιακές και περιβαλλοντικές προεκτάσεις.
Όλοι μαζί διεκδικούμε, απαιτούμε και αναμένουμε την ομόψυχη στάση όλων των πολιτικών εκπροσώπων του νομού στο πλευρό μας για την ένταξη και υλοποίηση της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού μας.
Σπύρος Καραβάς
Επικεφαλής συνδυασμού
Ορίζοντες Δημιουργίας
δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ