Στα χέρια της Αστυνομίας ο 23χρονος “δράκος” από τη Συρία που έκανε επιθέσεις σε γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να τις βιάσει

φωτο αρχείου

Συνελήφθη , έπειτα από μερικά 24ωρα, ο νεαρός – “δράκος” που είχε κάνει επανειλημμένα επιθέσεις σε γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να τις βιάσει. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε είχε φυλακιστεί ξανά για το ίδιο αδίκημα και είχε αποφυλακιστεί μετά από 1 χρόνο κάθειρξη.

Πρόκειται για έναν 23χρονο από τη  Συρία , η πρώτη επίθεση του οποίου έγινε μέσα σε πολυκατοικία στην οδό Στουρνάρη, στις 16 Νοεμβρίου, όταν επιτέθηκε και αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια γυναίκα, γιατρό στο επάγγελμα.

Επίσης επιτέθηκε σε ένα 13χρονο κορίτσι στην οδό Νικηταρά, το οποίο σύμφωνα με την ίδια πηγή, έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει από τον δράστη, με τους περίοικους να ειδοποιούν την Ελληνική Αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε τις πρώτες πληροφορίες για το προφίλ του δράστη.

Μόλις ένα 24ωρο αργότερα, ο 25χρονος επιτέθηκε εναντίον μιας 29χρονης στην οδό Βαλτετσίου, την οποία έριξε στο έδαφος με σκοπό να τη βιάσει. Όμως η νεαρή κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και με τη βοήθεια των ανθρώπων που βγήκαν από τα καταστήματα να γλιτώσει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή.

 Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε νέα επίθεση στην οδό Ζωοδόχου Πηγής με θύμα μια 27χρονη.

Επίσης, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει και άλλη μία επίθεση του δράστη στην οδό Νικηταρά το πρωί της Δευτέρας, 20 Νοεμβρίου. Θύμα μια 29χρονη δικηγόρος που δέχθηκε από πίσω την επίθεση του άνδρα την έριξε στο δρόμο και προσπάθησε να την βιάσει.

Ο 23χρονος από τη Συρία είχε προφυλακιστεί  το 2022 μετά από επίθεση σε 70χρονη γυναίκα από την Ουκρανία. Τότε ο δράστης κατάφερε να την εγκλωβίσει σε ένα στενάκι, ενώ επιχείρησε να τη ληστέψει και στη συνέχεια να ασελγήσει επάνω της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ