Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος που φέρεται ως ο δράστης που μακελειού στην παρέλαση στο Ιλινόις – 6 νεκροί – 26 τραυματίες

φωτο: in.gr

Οι Αστυνομικές  Αρχές στο Ιλινόις συνέλαβαν έναν νεαρό 22 χρόνων , φερόμενο ως δράστη του χθεσινού πολύνεκρου μακελειού,  κατά την διάρκεια παρέλασης . Ο τραγικός απολογισμός είναι 6 άνθρωποι νεκροί, και 26 τραυματίες, από τις αλλεπάλληλες σφαίρες που έριχνε ο δράστης από την ταράτσα ενός κτιρίου όπου είχε ανέβει από την σκάλα πυρασφάλειας, όπως αναφέρουν τα ξένα Μ.Μ.Ε.

Αυτόπτης μάρτυρας,  είπε πως συνολικά, υπολογίζει πως ο δράστης πυροβόλησε περίπου 200 φορές. «Επικρατούσε πανδαιμόνιο. Κόσμος ποδοπατιόταν. Μωρά πετάγονταν στον αέρα. Άνθρωποι βούταγαν στο έδαφος για να καλυφθούν. Αιμόφυρτοι άνθρωποι σκόνταφταν ο ένας πάνω στον άλλον», ανέφερε.

Πέντε άνθρωποι, όλοι ενήλικοι, σκοτώθηκαν επιτόπου, ο έκτος υπέκυψε αφού διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Τουλάχιστον 26 τραυματίες –μεταξύ 8 και 85 ετών– παραλήφθηκαν από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ορισμένοι, ανάμεσά τους ένα παιδί, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε ιατρική πηγή.

Οι εορτασμοί ανεστάλησαν αμέσως  εκεί αλλά και σε πολλές κοντινές πόλεις. Οι Αρχές έκλεισαν τις παραλίες και κάλεσαν τους πολίτες να επαγρυπνούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ