Στα 200αρια αγωνίζονται η Μαρία και ο Χάρης του Ν.Ο.Κορίνθου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που ολοκληρώνεται στο Ο.Α.Κ.Α

Τελευταία μέρα των αγώνων του Παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης στο Ο.Α.Κ.Α σήμερα και για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου με 200αρια και για τους δύο κολυμβητές μας στο ύπτιο και το πρόσθιο αντίστοιχα!

Χθες, δεύτερη ημέρα των αγώνων , η Μαρία Μπουκουβάλα και ο Χάρης Διαμαντίδης στους πρωινούς προκριματικούς, συμμετείχαν στα 100μ. Ύπτιο και στα 50μ. Πρόσθιο ολοκληρώνοντας με 1:10.05 και 31.94 αντίστοιχα!

Οι δύο εκπρόσωποι της πόλης μας κατάφεραν και την δεύτερη ημέρα εν μέσω της προετοιμασίας τους, να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από το υψηλότερο δυνατό επίπεδο!

Για να καταλάβουμε το επίπεδο των αγώνων, αξίζει να σημειωθεί πως στο αγώνισμα της Μαρίας σημειώθηκε νέο ρεκόρ παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ ο χρόνος της νικήτριας απείχε μόλις 3 δέκατα από το παγκόσμιο ρεκόρ!!, όπως αναφέρει ο Ν.Ο.Κ.

Αντίστοιχα στο αγώνισμα του Χάρη, οι τρείς πρώτοι νικητές από το τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν παρόντες στον μεγάλο τελικό!

Σε συνέχεια των παραπάνω, έφτασαν και οι ενισχύσεις μας..!

Μέρος του προαγωνιστικού και του αγωνιστικού τμήματος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για να συλλέξει εικόνες, έμπειρες και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

“Τέτοιες ενέργειες και meeting βοηθούν στην άνθηση του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και δημιουργούν πρότυπα για την επόμενη γενιά κολυμβητών.” σχολιάζει ο Ν.Ο.Κ. .

Καλή επιτυχία και σήμερα στους δύο αθλητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ