Στα 200€ το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για απασχολούμενους στον τομέα της Υγείας και το Πυροσβεστικό Σώμα

Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της Τετάρτης 19 Μαΐου 2021, σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο είναι σε πλήρη εξέλιξη και για προληπτικούς λόγους έχουν εκκενωθεί από οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακές και Μαυρολίμνη και δύο μονές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προκληθεί ζημιές σε τουλάχιστον τρεις κατοικίες. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ)

Αποφάσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο μεταρρύθμισης του καθεστώτος χορήγησης επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο, έλαβε η κυβέρνηση. Συγκεκριμμένα αυξάνεται στα 200 ευρώ το ανώτατο ύψος του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για απασχολούμενους στον τομέα της Υγείας, καθώς επίσης για υπαλλήλους που ανήκουν και υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ παράλληλα διευρύνονται οι ειδικότητες εργαζομένων που μπορούν να λάβουν το συγκεκριμένο είδος επιδόματος. Οι Αποφάσεις έχουν αναδρομική ισχύ από την 1η.1.2023, ενώ για τα υπόλοιπα Υπουργεία θα ακολουθήσουν αντίστοιχες Αποφάσεις για τις κατηγορίες δικαιούχων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ