Στενή συνεργασία Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Περιφέρειας Αττικής για την ασφάλεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Αττικής

Συνάντηση είχαν χθες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, στο Υπουργείο.

Στη συνάντηση, όπως έγινε γνωστό, “επιβεβαιώθηκε η συναντίληψη του Υπουργού και του Περιφερειάρχη για στενή συνεργασία, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας και να προαχθεί  η ποιότητα ζωής και καθημερινότητας των πολιτών του Λεκανοπεδίου.

Η ενίσχυση της εμφανούς και αποτελεσματικής αστυνόμευσης στην Αττική, μέσω και της αξιοποίησης της τεχνολογίας με την εγκατάσταση καμερών, αποτελούν σαφή προτεραιότητα και δεδηλωμένη κυβερνητική πολιτική.

Στη συζήτηση τέθηκε κατά προτεραιότητα το κυκλοφοριακό, το οποίο βρίσκεται σε συνάρτηση με την ποιότητα ζωής των κατοίκων, όπου ζητήθηκε η συνεργασία και η συνδρομή της Περιφέρειας σε βελτιώσεις και τεχνικές παρεμβάσεις, στο πεδίο των αρμοδιοτήτων της, ώστε να αμβλυνθεί το πρόβλημα που εντοπίζεται στον Κηφισό και τις κεντρικές οδικές αρτηρίες στη βάση της συναντίληψης για το ολιστικό σχέδιο του Υπουργείου για την οδική ασφάλεια.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ