Στην Γ.Σ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Λουζιώτης

Στην Έδεσσα βρέθηκε ,για τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης  την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Μαΐου.

Αντικείμενα συζήτησης ήταν οι επικείμενες εκλογές και οι συνέπειες τους στην οικονομία, η διατήρηση της οικονομίας σε τροχιά ανάπτυξης και δημοσιονομικής σταθερότητας αλλά και η εφαρμογή πολιτικών για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και άλλες προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν για την ενίσχυση του ρόλου της κατάρτισης στην ελληνική επιχείρηση, την ενίσχυση της καινοτομίας αλλά και την ισχυροποίηση της ψηφιοποίησης της χώρας μας.

Τις εργασίες της Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους – μεταξύ άλλων – ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Ιωάννης Τσακίρης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής. Τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησαν η βουλευτής Πέλλης, κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρώην ευρωβουλευτής, κ. Κώστας Χρυσόγονος. Επίσης, συνδέθηκε διαδικτυακά και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ