Στην Κόρινθο και το Ξυλόκαστρο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα  για συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας της Τουρκίας και της Συρίας στους Δήμους Κορινθίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.  Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, κλινοσκεπασμάτων, υποδημάτων και ενδυμάτων διήρκεσε στον Δήμο Κορινθίων 8 ημέρες και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το θεατράκι του δημαρχείου γέμισε με ό,τι ο καθένας μπορούσε να προσφέρει, “είδη που μεταφράζονται σε  αγάπη,  αλληλεγγύη και προσφορά από έναν λαό που γνωρίζει  τι θα πει καταστροφή και απόγνωση!  Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση της ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου μας προς τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας.” αναφέρει ο δήμος, ενώ ο Δήμαρχος  Β. Νανόπουλος σε δηλώσεις του μεταξύ  άλλων ανέφερε: «Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των Κορινθίων στο κάλεσμα του δήμου για βοήθεια και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας! Τους ευχαριστώ όλους γιατί μαζί κατορθώνουμε να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν βάναυσα από τον εγκέλαδο και να στείλουμε με ηχηρό τρόπο το μήνυμα  πως οι δεσμοί ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι οι ισχυρότεροι!» .

 Στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Στο ισόγειο του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου  συγκεντρώθηκαν πολλά είδη πρώτης ανάγκης,  τα οποία διαχωρίστηκαν και συγκεντρώθηκαν από εθελοντές και εθελόντριες του Orfeas organisation. Σήμερα φορτώθηκαν α για να μεταφερθούν σε κεντρικό σημείο συγκέντρωσης, “τους οποίους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή τους”, αναφέρει ο δήμος και προσθέτει: “Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, το Σωματείο Αλληλεγγύης και κυρίως τους συμπολίτες μας για την πολύτιμη βοήθειά τους.”

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ