Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπάρτζη “Φεύγω Ξένη”, ο Γιώργος Ψυχογιός

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Γιώργος Ψυχογιός παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπάρτζη “Φεύγω Ξένη” και έγραψε σχετικά με την εκδήλωση: 

“Στην εξαιρετική και υψηλού επιπέδου εκδήλωση του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας, για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπάρτζη “Φεύγω Ξένη”. ‼️ Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, Γιώτα Αθανασούλη και το ΔΣ του Συλλόγου, τους συμμετέχοντες/ουσες στην εκδήλωση, αλλά και τους παρευρισκόμενους/ες που γέμισαν την αίθουσα, ενώ υπήρχαν αρκετοί εκπρόσωποι άλλων Συλλόγων από όλο το Νομό. Παραθέτω από τα λόγια του συγγραφέα:

“… υπέροχη βραδιά βιβλίου στο Ζευγολατιό, όπου ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας τίμησε το βιβλίο μου ΦΕΥΓΩ ΞΕΝΗ με βασικό ομιλητή τον συγγραφέα-ποιητή Γιάννη Σώκο. Ήταν μια θερμή εκδήλωση πολιτισμού που θα μας μείνει αξέχαστη. Πολλά τα ευχαριστώ μας στη συγγραφέα – ποιήτρια Ευαγγελία Πανούση που είχε την έμπνευση και σε όλες και όλους που τη στήριξαν κι έγινε ωραία πράξη Βιβλιοφιλίας. Πολλά τα ευχαριστώ μας στους φίλους και στις φίλες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα με την αγάπη τους”.

👉 Εύχομαι από καρδιάς καλοτάξιδο ένα ακόμα έργο του Γιάννη Μπάρτζη κι όπως είπα και στον χαιρετισμό μου, ο Γιάννης και οι άνθρωποι που τον πλαισίωσαν στο πάνελ αλλά και οι πρωτοβουλίες του Συλλόγου αποτελούν πλούτο για την Κορινθία..”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ