Στην 30η «Ημέρα Καριέρας» της Δ.ΥΠ.Α ο Πρωθυπουργός: “Περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και καλοπληρωμένες δουλειές , κυρίως στους νέους”

Στην 30η «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε χθες ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους περισσότερων από 70 επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στους κλάδους της γαλάζιας οικονομίας, αλλά και με ανέργους που αναζητούν εργασία και εργαζόμενους που επιθυμούν να αλλάξουν εργασία.

Ο κος Μητσοτάκης δήλωσε: “Καθώς η ανεργία στη χώρα μας πλέον μειώνεται και καθώς οι μισθοί αυξάνονται, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία η ευθυγράμμιση των δυνατοτήτων του εργατικού δυναμικού με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στον τομέα αυτό, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης παίζει έναν καθοριστικό ρόλο, τόσο με δράσεις όπως αυτή, όσο και μέσα από προγράμματα κατάρτισης και επανεκπαίδευσης, μέσα από τις σχολές μαθητείας της ΔΥΠΑ. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε, κυρίως στους νέους συμπολίτες μας, περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και κυρίως πιο πολλές σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ