Στις εγκαταστάσεις της Tikun Europe στην Κυρά Βρύση ο Υφυπουργός Χρ. Δήμας – “Θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας”

Τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Tikun Europe στην Κυρά Βρύση επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας . Ο κος Δήμας συνομίλησε με τους υπεύθυνους της επιχείρησης και ενημερώθηκε σχετικά με την δραστηριότητά της τονίζοντας την συμβολή της στην ανάπτυξη της περιοχή μας . Ο ίδιος ο κος Δήμας με ανάρτησή του στο F μας δίνει περισσότερα στοιχεία για την επίσκεψη αυτή:

“Η Tikun Europe εξειδικεύεται στο να καλλιεργεί, επεξεργάζεται και εμπορεύεται φαρμακευτικά προϊόντα με βάση την κάνναβη.
Από την Κυρά Βρύση Κορινθίας, η επένδυση της Tikun αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. € και όχι μόνο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, αλλά θα ανοίξει τον δρόμο για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Η επιχείρηση για να αναπτύξει την ερευνητική της δραστηριότητα θα επενδύσει και σε έρευνα & ανάπτυξη (R&D).
Σήμερα είχα την χαρά να επισκεφτώ και να ξεναγηθώ στις εγκαταστάσεις της. Η εταιρεία στοχεύει όχι μόνο να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, αλλά και να αποκτήσει σημαντική εξαγωγική δυναμική.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ