Στους Αγίους Θεοδώρους ο πρώτος αγώνας του Extreme Enduro στις 21 και 22 Οκτωβρίου

Ο πρώτος αγώνας του Extreme Enduro από την ΑΜΟΤΟΕ θα γίνει στις 21 και 22 Οκτωβρίου στους Αγίους Θεοδώρους . Όπως αναφέρει ο δήμος και η διοργάνωση του αγώνα αναλυτικά: το Σάββατο 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στον Παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό των Αγίων Θεοδώρων ο “Πρόλογος” σε μία διαδρομή περίπου ενός χιλιομέτρου που θα αποτελείται από τεχνητά εμπόδια (κορμοί, λάστιχα κλπ.). Η κατάταξη του “Προλόγου” θα είναι η σειρά εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής. Όσοι δεν πάρουν εκκίνηση στον “Πρόλογο”, θα εκκινήσουν με βάση τη δήλωση συμμετοχής, μετά τον τελευταίο καταταχθέντα του “Προλόγου”.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η διαδρομή του κυρίως αγώνα – κλειστή στην κυκλοφορία- θα έχει μήκος 38 χλμ., αποτελούμενη από δύο κύκλους των 15 χλμ. και ουρά 4 χλμ. Η εν λόγω διαδρομή θα είναι τεχνική καθώς οι αγωνιζόμενοι θα εισέρχονται σε δύσβατα μονοπάτια αλλά θα περνούν και διάφορα ρέματα. Εξωτερική βοήθεια δεν επιτρέπεται (με ποινή αποκλεισμού), παρά μόνο στα σημεία που θα υπάρχουν άνθρωποι της διοργάνωσης για αυτό τον σκοπό. Βοήθεια επιτρέπεται μόνο μεταξύ των αναβατών.

Μετά το κλείσιμο του πρώτου κύκλου θα υπάρχει υποχρεωτική στάση 20΄ για service και ανεφοδιασμό. Μετά το κλείσιμο και του δεύτερου κύκλου δεν θα υπάρχει service, αλλά θα ακολουθεί η ουρά των 4 χλμ. για τον τερματισμό. Θα υπάρχουν 4 Σημεία Ελέγχου στον κύκλο. Δεν θα υπάρχει κάποια Ειδική Διαδρομή, όλη η διαδρομή θα είναι χρονομετρημένη, συμπεριλαμβανομένης της ουράς 4+4 χλμ. (εκτός της υποχρεωτικής στάσης 20΄).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ