Στο Συνέδριο του Συνηγόρου του Πολίτη για τα θεμελιώδη δικαιώματα στους τομείς της μετανάστευσης και του ασύλου ο Γιώργος Ψυχογιός

N2032

Ο βουλευτής του νομού μας και τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός, παραβρέθηκε, εκπροσωπώντας την αξιωματική αντιπολίτευση στην εναρκτήρια ημέρα του διήμερου συνέδριου για τα θεμελιώδη δικαιώματα στους τομείς της μετανάστευσης και του ασύλου που διοργανώνει ο Συνήγορος του Πολίτη στις 3-4 Απριλίου με θέμα «Πολιτικές για τη Μετανάστευση και το Άσυλο: Προκλήσεις και Προοπτικές», εν όψει της εφαρμογής του Νέου Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο.

Ο κ. Ψυχογιός στο περιθώριο της πρώτης ημέρας του συνεδρίου συνομίλησε με τις εισηγήτριες, αλλά και τον Συνήγορο του Πολίτη, κ. Ανδρέα Ποττάκη, τον οποίον και ενημέρωσε για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “σε πολλές εκ των οποίων αξιοποιείται η πλούσια δουλειά και οι Εκθέσεις του θεσμού, που στην δύσκολη εποχή που διανύουμε αποτελεί μια κρίσιμη φωνή υπεράσπισης των δικαιωμάτων, του Κράτους Δικαίου και των αρχών της Δημοκρατίας”, όπως ανέφερε ο κος Ψυχογιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ