Συγκλονίζουν τα στοιχεία που “έρχονται στο φως” για τον βιασμό και την κακοποίηση της 28χρονης από τον πρώην σύζυγό της στην Αλμυρή

φωτο αρχείου

Όλο και περισσότερα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της αρπαγής, του βιασμού και της κακοποίησης της 28χρονης κοπέλας από την Αλμυρή, από τον ίδιο της τον σύζυγο “βλέπουν το φως της δημοσιότητας”. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως η άτυχη κοπέλα, που βρισκόταν σε διάσταση μαζί του, ίσως να ήταν το επόμενο θύμα ,  μια ακόμη γυναικοκτονία στη χώρα μας. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε, σύμφωνα με την ίδια την είχε ξαναχτυπήσει.

Η γυναίκα , που είχε αποκτήσει μαζί του δυο παιδιά, είχε αποφασίσει να τον χωρίσει και να εγκατασταθεί μαζί με τα παιδιά της στο πατρικό της σπίτι στην Αλμυρή.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε , ο δράστης πήγε στο σπίτι στην Αλμυρή με σκοπό να ξεκινήσει καβγά. Επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η 28χρονη να φοβηθεί ακόμη και για τη ζωή της, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Αφορμή για τον μοιραίο καβγά φέρεται να στάθηκε η βάφτιση της κόρης τους η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή. Η 28χρονη είχε επιλέξει για νονό του παιδιού τον αδελφό της, αναφέρει το protothema.gr . Σύμφωνα δε και με άλλες πηγές, αιτία για την διαφωνία τους και τον καβγά τους ήταν και η αίτηση διαζυγίου που είχε κάνει η γυναίκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ