Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λουτράκι , Βραχάτι και Κιάτο

φωτο: ΕΛ.ΑΣ

Συλλήψεις σε τρία διαφορετικά μέρη του νομού μας για ναρκωτικά είχαμε μέσα σε λίγες ώρες. Πιο αναλυτικά , σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, συνελήφθησαν, χθες , στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος  δύο ημεδαποί, 23 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι, μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, καθώς και -18- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης συνελήφθη, χθες  το πρωί, στο Βραχάτι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία και αγρόκτημά του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων και -13- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,4- μέτρα περίπου.

Τέλος σήμερα συνελήφθη,  στο Κιάτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ