Συμβουλές για μια οικονομική ανακαίνιση κουζίνας

Δελτίο Τύπου

“Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να ανακαινίζουμε τις κουζίνες https://www.theodoridi.gr/proioda/monternes-kouzines/ μας κάθε 10 έως 15 χρόνια. Αυτός είναι συνήθως ο χρόνος που οι ηλεκτρικές συσκευές και τα ντουλάπια θα αντιμετωπίσουν σημαντική φθορά από την καθημερινή χρήση. Επίσης, οι τάσεις σχεδίων κουζίνας ανανεώνονται περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα. Σήμερα μπορεί κανείς να δει ότι καινούριο σχέδιο κουζίνας υπάρχει μέσα από το διαδίκτυο. Ένα κατάστημα που πολλοί εμπιστεύονται εδώ και χρόνια για την ποικιλία σχεδίων είναι και ο Theodoridis https://www.theodoridi.gr/. Εδώ μπορείτε, πέρα από τα καινούρια στυλ κουζίνας, να μιλήσετε και με ειδικούς που ασχολούνται με την ανακαίνιση της κουζίνας για να πάρετε τις συμβουλές που χρειάζεστε.

Σίγουρα τα χρήματα που θα χρειαστεί κάποιος για μια ανακαίνιση κουζίνας δεν είναι ευκαταφρόνητα.  Όλοι αναζητούμε τρόπους να μειώσουμε τις δαπάνες μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθυστερήσουμε μια τέτοια ανακαίνιση γιατί εγκυμονούν και θέματα υγιεινής διαβίωσης. Εάν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την κουζίνα σας, παρακάτω έχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να το κάνετε με χαμηλό προϋπολογισμό.

Σχεδιάστε την ανακαίνισή σας όσο πιο προσεκτικά μπορείτε για να αποφύγετε αλλαγές ή προσθήκες της τελευταίας στιγμής, καθώς μπορεί να ανέβει το αρχικό κόστος χωρίς να το καταλάβετε. Μόλις έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι χρειάζεστε, κλείστε ραντεβού με τους προμηθευτές και επισκεφτείτε εκθέσεις κουζίνας για να δείτε τα κόστη και τις τάσεις τις αγοράς. Εμπιστευτείτε έναν ειδικό στις ανακαινίσεις κουζίνας ή κάποιον που ασχολείται με την εσωτερική σχεδίαση. Συνήθως οι εταιρίες που πουλάνε κουζίνες έχουν και το κατάλληλο προσωπικό για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις. Στο κατάστημα Theodoridis θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε, όπως και την υποστήριξη που αναζητάτε.

Ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα στις κουζίνες είναι να κάνετε δραστικές αλλαγές στη διάταξη. Αν θέλετε να διατηρήσετε το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, προσπαθήστε να κρατήσετε τον νεροχύτη, τον φούρνο και το ψυγείο σας στο ίδιο μέρος. Αυτό θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του κόστους μετακίνησης υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να επανατοποθετήσετε τα ντουλάπια αντί να τα αντικαταστήσετε. Μπορείτε να κάνετε μόνο αντικατάσταση των πορτών στα ντουλάπια και των προσόψεων των συρταριών, ενώ διατηρήστε τα κουτιά των ντουλαπιών όπως είναι. Συνήθως οι πόρτες είναι αυτές που έχουν τις περισσότερες φθορές και χρειάζονται άμεση αντικατάσταση. Με την εναλλαγή τους, θα βελτιώσετε άμεσα τόσο το στυλ όσο και την ποιότητα της κουζίνας σας.

Τα υλικά κουζίνας μπορεί να διαφέρουν πολύ στην τιμή. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε πιο προσιτές επιλογές, όπως πάγκους εργασίας laminate, δάπεδα βινυλίου και απλά κεραμικά πλακίδια, αντί για υλικά υψηλής ποιότητας όπως μάρμαρο ή γρανίτη. Ρίξτε μια ματιά στους οδηγούς αγοράς πάγκου και νεροχύτη στο κατάστημα Theodoridis και ρωτήστε για συμβουλές σχετικά με τα διάφορα διαθέσιμα υλικά.

Μην βιαστείτε να αγοράσετε κάτι. Αφιερώστε χρόνο για να συγκρίνετε τιμές από διαφορετικά καταστήματα για υλικά, συσκευές και εξαρτήματα. Αναζητήστε εκπτώσεις, για να λάβετε τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα υψηλής ποιότητας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ