Συνέδριο στο Λουτράκι: Στο πλευρό των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης

Στο 1o Εκλογικό Συνέδριο της νεοσύστατης Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε.), που πραγματοποιήθηκε στο “Αλεξάνδρειο” Συνεδριακό Κέντρο, παρουσία 200 συνέδρων παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης  το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου .

Καταλυτική ήταν η συμβολή του κ. Γκιώνη ώστε το συνέδριο να πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος ανέφερε: “Εμείς, ως δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει πως εκτιμάμε βαθύτατα τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζετε στην οικονομική ζωή και την ευημερία του τόπου. Είστε εκείνοι που διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών και του εμπορίου, και παρέχετε αναντικατάστατες υπηρεσίες σε όλη την κοινότητα. Αναγνωρίζουμε πως οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά είναι πολλές: με αυξημένους ρυθμούς εργασίας, απαιτήσεις για αυξημένη αποτελεσματικότητα και οικονομικές πιέσεις. Είμαστε εδώ να ακούσουμε τις ανησυχίες σας, να συνεργαστούμε μαζί σας και να προωθήσουμε τα δικαιώματά σας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ