Συνεχίζει τα Βιωματικά Εργαστήρια ο “Δίολκος”. Συμμετείχε στην εκδήλωση για την αύξηση των φαινομένων επιθετικότητας και περιστατικών βίας στο σχολείο

Οι Συνεδρίες, τα βιωματικά εργαστήρια του Κέντρου πρόληψης “Δίολκος” συνεχίζονται με επιτυχία . Παράλληλα ο «Δίολκος» συμμετείχε στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε η Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας με θέμα “Αύξηση των φαινομένων επιθετικότητας και περιστατικών βίας στο σχολείο” που πραγματοποιήθηκε στις 10/4/24 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, στην οποία προσκλήθηκε και συμμετείχε, με εισηγήτρια την κ.Ελένη Δήμου- Ψυχολόγο- Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρία του βιωματικού εργαστηρίου γονέων Νηπιαγωγείου Μεγάλου Βάλτου, διάρκειας 8 ωρών με θέμα “Ο ρόλος της οριοθέτησης στην ψυχοσυναισθηματική Υγεία της οικογένειας”.

Στη Βιωματική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Κιάτο έγινε η 9η συνεδρία με θέμα: Ενδοοικογενειακή βία- Αίτια- Συνέπειες- Αντιμετώπιση και Πρόληψη. “Ένα βιωματικό παιγνίδι κι ένας διάλογος ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέλη, ανέδειξε πολλές σκέψεις και συναισθήματα γύρω από το φλέγον θέμα που δυστυχώς παραμένει κυρίαρχο στην επικαιρότητα”, αναφέρει το Κέντρο με συντονίστρια την Δήμητρα Παπαναστασίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ