Συνεχίζεται ο ανελέητος βομβαρδισμός της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό . Κατάπαυση του πυρός ζητούν ο ΟΗΕ και ανθρωπιστικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο

Συνεχίζεται ο ανελέητος βομβαρδισμός της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό και μάλιστα αργά και μεθοδικά την ώρα που ο ΟΗΕ και ανθρωπιστικές οργανώσεις ζητούν την άμεση κατάπαυση του πυρός . Όμως ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αποκλείει οποιαδήποτε κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς. Όλοι πια βλέπουν μια απολύτως καταστροφική κατάσταση στο παλαιστινιακό έδαφος.

Η στρατιωτική χερσαία επιχείρηση περιλαμβάνει  βαριά τεθωρακισμένα οχήματα, άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα μάχης. Τα ισραηλινά στρατεύματα βρίσκονται σε διάφορα τμήματα της βόρειας περιοχής της Λωρίδας της Γάζας με την πλευρά του Ισραήλ να κατανοεί πως «η (ανθρωπιστική) κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά αυτό δεν οφείλεται σε εμάς».

Η ισραηλινή επίθεση άρχισε σε αντίποινα για τη φονική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο ισραηλινό έδαφος. Είναι μια πολύ σκληρή δοκιμασία για τους 2,4 εκατομμύρια κατοίκους της Γάζας, οι οποίοι υποβάλλονται σε αδιάκοπους βομβαρδισμούς και από τις 9 Οκτωβρίου σε μια «πλήρη πολιορκία» με διακοπή των παραδόσεων νερού, τροφίμων και ηλεκτρικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ