Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι στην Πασχαλινή αγορά σε γαλακτοκομικά, οπωροκηπευτικά, ελαιόλαδο, μέλι ΠΟΠ προϊόντα και φυσικά σε κρέας και αυγά

Από τις 18 Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι στην Πασχαλινή αγορά από μεικτά κλιμάκια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε γαλακτοκομικά, οπωροκηπευτικά, ελαιόλαδο, μέλι ΠΟΠ προϊόντα και φυσικά σε κρέας και αυγά.

Ο ΥπΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε σε δηλώσεις του πως οι έλεγχοι είναι εντατικοί και πως : “Απομένουν λίγες ημέρες μέχρι την μεγάλη μέρα της χριστιανοσύνης, την Ανάσταση. Θέλω να απευθύνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Κανένας παραγωγός, επαγγελματίας ή μεταποιητής που τηρεί το νόμο και τους κανόνες, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Παράλληλα, όμως, θέλω άπαντες να γνωρίζουν ότι κανένα συμφέρον δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνουμε για την προστασία των ελληνικών προϊόντων. Στόχος μας είναι να μπει τάξη στην αγορά και να προστατεύσουμε τους παραγωγούς, τους καταναλωτές και τους έντιμους μεταποιητές. Το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με απόλυτη συνέπεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ