Συνεχίζουν την αποχή από τα καθήκοντά τους οι Δικηγόροι της Κορίνθου. Συνάντηση με εκπροσώπους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ Κορινθίας

Συνεχίζουν την αποχή οι Δικηγόροι της Κορίνθου λόγω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και σε νεότερη ανακοίνωσή τους αναφέρουν :”Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, κατά την συνεδρίασή του της 4ης-12-2023, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να επικυρώσει την από 30-11-2023 απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ των μελών του από τα καθήκοντά τους από την Τρίτη 5.12.2023 έως και την Δευτέρα 11.12.2023, με το πλαίσιο χορήγησης αδειών που αναφέρεται στην από 30.11.2023 απόφαση της Ολομέλειας.”

Εν τω μεταξύ χθες, 4-12-2023, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου συναντήθηκαν στα γραφεία του με εκπροσώπους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Κορινθίας και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτικής Συμμαχίας Κορινθίας. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα πάρα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει το προς ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο και οι εκπρόσωποι των κομμάτων ενημερώθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους αυτό θα πλήξει τον δικηγορικό κλάδο κυρίως, αλλά και ευρύτερα τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως αναφέρει ο σύλλογος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ