Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση για την “Ελπίδα” και πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση άσκησε στη κυβέρνηση καταθέτοντας  πρόταση μομφής με αφορμή την κακοκαιρία «Ελπίδα» από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα.

Παίρνοντας εκτάκτως τον λόγο στη Βουλή σήμερα το πρωι ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και το γεγονός πως ακόμη και σήμερα πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα.

«Ήλθε η ώρα να φύγετε κύριοι της κυβέρνησης για να ανασάνει ο τόπος…Γιατί δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε την οργή της κοινωνίας με μισές συγγνώμες και δημοσκοπήσεις της χαράς. Να φύγετε γιατί δεν αξίζει στους πολίτες και στην κοινωνία τόση παρακμή», είπε μεταξύ άλλων . Ακολούθως είπε ότι “αποφάσισα να καταθέσω πρόταση μομφής εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση…Ήλθε η ώρα να φύγετε γιατί στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που βρίσκονται στην πλευρά της δημοκρατίας και της προόδου να δώσουν την μάχη μαζί μας για να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Επίσης όπως ανέφερε «μία εδώ και πολλές μέρες αναμενόμενη κακοκαιρία έθαψε στο χιόνι οριστικά το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αφήνοντας χιλιάδες πολίτες στο έλεος της κακοκαιρίας. Έθαψε ο χιονιάς τις ελπίδες ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν την θέληση και την δυνατότητα να διδάσκονται από τα λάθη τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ