Σύλληψη και ενός 18χρονου για την καταδίωξη στο Πέραμα που είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

φωτο αρχείου

Στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου, (που μαζί με συνεργούς του διέπραξε διαδοχικές κλοπές οχημάτων στο Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής και για να διαφύγει τη σύλληψη ο συνεργός του ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς – συνεπεία αυτού αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την 18-12-2023 να προσκρούσουν σε περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, τον βαρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του πληρώματος του περιπολικού) προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμμένα από αστυνομικούς της Ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθη απογευματινές ώρες της 01 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, 18χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια Αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ