Σύσκεψη για την μελέτη του αρδευτικού δικτύου μεταφοράς και διανομής νερού από το Φράγμα Ασωπού είχε ο Νίκος Σταυρέλης με τους μελετητές του έργου

φωτο αρχείου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη και των μελετητών που ανέλαβαν εκ μέρους του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών την Μελέτη του αρδευτικού δικτύου μεταφοράς και διανομής νερού από το Φράγμα Ασωπού για άρδευση αγροτεμαχίων δήμων Κορινθίων, Βέλου-Βοχας και Σικυωνίων, όπως έκανε σήμερα γνωστό ο κος Σταυρέλης ο οποίος αναφέρει πως η μελέτη είναι προϋπολογισμού 5.500.000 € και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και πως το σύνολο της αρδευόμενης έκτασης ανέρχεται σε 67.000 στρέμματα.

“Όσον αφορά το Δήμο Κορινθίων η κάλυψη είναι 30.464 στρέμ. από τον Άσσο μέχρι την περιοχή Μαρούγκα της Ξυλοκέριζας. (Άσσος-Ζευγολατιό 6.270, Περιγιάλι 4.133, Λέχαιο-Αρχαία Κόρινθος 5.137, Αρχαία Κόρινθος-Κόρινθος 4.862, Εξαμίλια 4.172 και Ξυλοκέριζα 5.890 στρέμματα).  Υπομονή μέχρι τότε και ελπίδα να βρεθεί η χρηματοδότηση για την κατασκευή των έργων”, ανέφερε ακόμη ο Δήμαρχος. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ