Τάσος Μποζίκης: “Η Αντιπολίτευση αντί να παίζει “το κρυφτό” των ευθυνών της να ασκήσει τον θεσμικό της ρόλο”

“Ορισμένοι παίζουν δήθεν “κρυφτό”,  κάποιοι άλλοι προσπαθούν να παίξουν “κυνηγητό’, παριστάνοντας τον θρυλικό κωμικό Κλουζώ, κυνηγώντας φαντασιώσεις και ματαιοδοξίες.

Τελικά, επειδή οι μάσκες αρχίζουν και πέφτουν, ας βγουν επιτέλους να παραδεχτούν και να λογοδοτήσουν στους δημότες του Δήμου Κορινθίων τέσσερα χρόνια στο τιμόνι του Δήμου τίνος τα συμφέροντα εξυπηρέτησαν;

Η σημερινή η δημοτική αρχή του Νίκου Σταυρέλη είναι αποφασισμένη να κάνει αυτά για τα οποία ψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Να νοικοκυρέψει και να βάλει τάξη στα μεγάλα και διαχρονικά προβλήματα του Δήμου Κορινθίων  που μάλλον κάποιους απ’ ότι φαίνεται, αν όχι αρκετούς, τους βόλευε όλη αυτή η κατάσταση…που παραλάβαμε.

Συνιστώ λοιπόν στον κύριο Νανόπουλο και στους συμβούλους του  ψυχραιμία και να αφοσιωθούν στα καθήκοντά τους ως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..

Εμείς πάντως, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας μας, θα συνεχίσουμε να προασπιζόμαστε και να δουλεύουμε  για το συμφέρον του Δήμου Κορινθίων και των δημοτών.

Υ.Γ. Δεν ήταν ποτέ και δεν είναι και τώρα στις προθέσεις μας να ερχόμαστε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.

Όμως, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους πολίτες και την αντιπολίτευση, όταν  προκαλούμαστε αδίκως είμαστε υποχρεωμένοι να απαντούμε στην λασπολογία

ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ”

(ανάρτηση στο FB)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ