Τίμος Πιέτρης: “Όσοι συμμετείχαν στην Επιστημονική Ημερίδα για την Ιατρική που φιλοξένησε η Κόρινθος, έμειναν εντυπωσιασμένοι …”

Η Κόρινθος φιλοξένησε χθες μια επιστημονική Ημερίδα για την Ιατρική, με την συμμετοχή100 ατόμων , γιατρών , χειρουργών , φοιτητών από την Αθήνα. Τους υποδέχτηκε και τους καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης, ο οποίος  ανέφερε σχετικά :

“Είναι μεγάλη μας χαρά ως Δήμος Κορινθίων να υποστηρίζουμε και να φιλοξενούμε επιστημονικές ημερίδες – σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας, το χθεσινό συνέδριο που είχε συμμετοχή 100 ατόμων , ιατρών , χειρουργών , φοιτητών και εμπλεκομένων με την ιατρική από την Αθήνα !

Στον ελεύθερο χρόνο τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ που είχαν όλοι οι συμμετέχοντες  ξεναγήθηκαν στην πόλη μας , και έμειναν εντυπωσιασμένοι όπως μου είπαν τόσο από το Κέντρο όσο και από το παραλιακό μας μέτωπο !

Βεβαίως είχα την ευκαιρία να τους πω δυο λόγια για τον τόπο μας και το τι έχουμε κάνει ως Δημοτική αρχή τα τελευταία τρία χρόνια στο τομέα του Τουρισμού προτού ξεκινήσουν το συνέδριο τους !

Ο επαγγελματισμός και το βεληνεκές της οργανωτικής και της επιστημονικής επιτροπής , μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πόλη μας.

Θέλω να ευχαριστήσω το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Όραμα και την πρόεδρο του κα Εύα Βρακοπούλου Βρεττάκου και τον Δόκτορ Ανδρέα Λαρετζακη για το έργο τους.

Σκοπός της δημοτικής μας αρχής και του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου ειναι η καθιέρωση διεξαγωγής συνεδρίων – ημερίδων – σεμιναρίων στο Δήμο Κορινθίων. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να φιλοξενούμε αυτές τις διοργανώσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση του τουρισμού και ιδίως σε ένα νέο για το Δήμο μας είδος, το συνεδριακό τουρισμό!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ