Τί δήλωσε ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας για το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στα Τρίκαλα Κορινθίας όπου παραβρέθηκε

Στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργάνωσε χθες Κυριακή η Περιφέρεια Πελοποννήσου στα Τρίκαλα Κορινθίας, με τίτλο: “PELOPONNESE FOOD STORIES – Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού” παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο οποίος δήλωσε για την σημαντική αυτή εκδήλωση τα εξής:

«Με εξαιρετική επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε σήμερα στα Μεσαία Τρίκαλα ένα σπουδαίο γαστρονομικό ταξίδι. Μας δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε μια αυθεντική εμπειρία γεύσης και πολιτισμού και να επιδοθούμε σε ένα βιωματικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από σειρά παρουσιάσεων δημιουργών και χειροτεχνών της παραδοσιακής αλλά και σύγχρονης τοπικής κουλτούρας, μαθημάτων μαγειρικής και παρασκευής ντόπιων συνταγών, γευσιγνωσίας και οινογνωσίας και πολλών άλλων αξιέπαινων δράσεων. Όλοι απολαύσαμε τα πλούσια εδέσματα από παραδοσιακές συνταγές και τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής. Την τιμητική τους είχαν τα γλέντια και τα κεράσματα στους πάγκους!

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τις σπουδαίες αυτές πρωτοβουλίες που λαμβάνονται, διότι μέσα από αυτές μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να προβάλλουμε το μεγαλείο της πελοποννησιακής γης και τα τοπικά προϊόντα της, τα οποία αποτελούν τους πρεσβευτές μας. Πολλά μπράβο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον Δήμο Ξυλοκάστρου, το Επιμελητήριο Κορινθίας και σε όλους τους τοπικούς φορείς που στήριξαν την εκδήλωση. Μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να πάμε μπροστά.».​

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ