Τί δήλωσε ο Γιώργος Ψυχογιός στην εκδήλωση του “Καλογεροπούλειου” Ιδρύματος για τον άνδρα από τη Νεμέα που τραυματίστηκε σε τροχαίο

φωτο απο το FB του κ. Ψυχογιού

Στην εξαιρετική μουσική εκδήλωση από το Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, με τη συμμετοχή 22 ακορντεόν από το Βερολίνο παρευρέθηκε ο Γιώργος Ψυχογιός.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ “Αυτή η εκδήλωση είχε και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, όμως, καθώς όλα τα έσοδα θα προσφερθούν για τα έξοδα νοσηλείας, για την αγορά πρόσθετου μέλους, καθώς και για φυσικοθεραπείες του Άγγελου Πιπέρη από τη Νεμέα. Του ανθρώπου που μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα για να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Γυμνασίου Χιλιομοδίου.

Είναι ανατριχιαστικό το γεγονός πως ένα παιδί περίμενε για 2 ώρες αβοήθητο το ΕΚΑΒ. Απειλούνταν άμεσα η ζωή του λόγω αιμορραγίας και τελικά χρειάστηκε να αλλάξει δυο νοσοκομεία στην Αθήνα για να σωθεί, αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρά προβλήματα λόγω καθυστέρησης.

Είναι αδιανόητο να συμβαίνει κάτι τέτοιο και το καταγγέλλω – όχι με φόντο τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ που καθημερινά κάνουν υπέρβαση για να ανταπεξέλθουν – διότι οι βάρδιες πρέπει να αυξηθούν, όπως και τα οχήματα. Να αυξηθεί και η στήριξη των Κέντρων Υγείας για να παρεμβαίνουν άμεσα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ