Τα δικά του έργα ανέλυσε ο Θανάσης Μανάβης στην δεύτερη λογοδοσία του .Καμία αναφορά στην προηγούμενη δημοτική Αρχή

Χθες βράδυ, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Ζευγολατιού, έγινε η λογοδοσία του δευτέρου διμήνου, του δημάρχου Βέλου-Βόχας Θανάση Μανάβη. Ο κος Μανάβης για μια ώρα περιέγραψε το έργο που έχει γίνει τους τέσσερις πρώτους μήνες της θητείας του και χωρίς να αναφερθεί ούτε μια φορά στην προηγούμενη δημοτική αρχή,  ανέλυσε το έργο, τις δράσεις και τις μεγάλες επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής, που έχει την δική του σφραγίδα.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά, στο νερό και στην προσπάθεια που έχει γίνει και γίνεται καθημερινά, προκειμένου να έχουν νερό όλα τα χωριά και τα σπίτια, το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πολίτες που παρακολουθούσαν, την λογοδοσία, αρκετές φορές χειροκρότησαν, τις ανακοινώσεις του δημάρχου.

“Το έργο της νέας δημοτικής αρχής, όπως και ο δήμαρχος, ακολουθεί με προσήλωση το σχέδιο δράσης και το 5ετές Master Plan που έχει ανακοινωθεί”, όπως αναφέρει ο δήμος.

Ο δήμαρχος, ανακοίνωσε, νέα έργα για την υδροδότηση, το άνοιγμα του νέου παιδικού σταθμού στα Ταρσινά, της Δημοτικής Βοήθειας στο Σπίτι και το Κέντρο Κοινότητας.

“Εμείς δεν σχολιάζουμε λόγια ανώνυμων υβριστών, απαντάμε κάθε μέρα με τα έργα μας” ανέφερε ο δήμαρχος, κος Μανάβης, κλείνοντας την λογοδοσία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ