Τα Εκπαιδευτήρια “Απόστολος Παύλος” συγχαίρουν θερμά τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους  στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εκπαιδευτήρια “Απόστολος Παύλος”

Συγχαρητήρια

“Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων “Απόστολος Παύλος”  Κορίνθου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους  στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Οι μαθητές μας συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες που τους επιτρέπουν να μπουν σε  σχολές της 1ης προτίμησής τους. Μάλιστα οι άριστες επιδόσεις κάποιων από αυτούς πρόκειται  να τους εισαγάγουν σε σχολές πολύ υψηλών βάσεων (Ιατρικές, Πολυτεχνικές, Νομικές σχολές).

Κυρίως συγχαίρουμε τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, διότι παράλληλα με τις άριστες  επιδόσεις τους στα μαθήματα επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά γενικώς ως μαθητές του  σχολείου. Κατάφεραν να συνδυάσουν την πρόοδο στη γνώση με την ολόπλευρη άψογη  συμμετοχή σε κάθε πτυχή της σχολικής ζωής μέχρι και την τελευταία ημέρα της φοίτησής τους  στο σχολείο (εορταστικές εκδηλώσεις, σχολικές εκδρομές, μαθητικοί όμιλοι κ.ά.).

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί η πρόοδός τους και οι επιδόσεις τους αποδεικνύουν ότι η  επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι εφικτή αποκλειστικά μέσω του σχολείου. Και  μάλιστα χωρίς να εξαντλεί τον μαθητή και να καθιστά απαγορευτική τη συμμετοχή σε άλλες  δραστηριότητες. 

Εύγε, λοιπόν, στους μαθητές μας! Η φετινή επιτυχία τους ενισχύει ακόμη περισσότερο  την προσπάθεια του Σχολείου μας να προσφέρει στους μαθητές μας τα καλύτερα εφόδια για  το μέλλον τους από όλες τις απόψεις.”

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ