Τα πήγαν πολύ καλά οι ομάδες γυναικών και ανδρών του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου «Ο ΣΥΘΑΣ»

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου «Ο ΣΥΘΑΣ» συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τις ομάδες γυναικών και ανδρών στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης.

Η ομάδα των ανδρών αποτελούμενη από τους Ματέο Κριεζίου, Βασίλη Ευσταθιάδη και Ευστάθιο Δημακόπουλο αγωνίστηκε στη Ραφήνα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, στην οποία και διατήρησε τη θέση της.

Νίκη για την ομάδα γυναικών – Προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική Κατηγορία

Η ομάδα των γυναικών με τη σειρά της, αποτελούμενη από τις Βάλια Αναγνωστοπούλου και Αρχοντούλα Πετρουλάκη, αγωνίστηκε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στην Καλαμάτα. Μετά από εντυπωσιακούς αγώνες που έλαβαν χώρα υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφερε να προβιβαστεί στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου «Ο ΣΥΘΑΣ» εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους παίκτες του και εύχεται πάντα επιτυχίες και ανοδική πορεία.

Από πλευράς του ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αναφέρει: “Χαιρόμαστε απερίφραστα που οι αθλητές μας προοδεύουν και συμμετέχουν σε πρωταθλήματα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες κι όλους σας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ