Τα προβλήματα στον Σχίνο συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δημήτρη Λάμπρου

Κατά την χθεσινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στην Κόρινθο,  στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Σχίνου Δημήτρη Λάμπρου για τα προβλήματα της περιοχής , μετά ιδίως την καταστροφική πυρκαγιά .

Στη συνάντηση συγκεκριμμένα συζητήθηκαν τα προβλήματα με φερτά υλικά που οι πρόσφατες βροχοπτώσεις σώρευσαν σε σημεία του οδικού δικτύου της πυρόπληκτης αυτής  περιοχής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για την απομάκρυνση των οποίων χρειάζεται άμεση παρέμβαση.

Ο κ. Νίκας ζήτησε να γίνει αυτοψία στην πιο πάνω περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος έτσι ώστε μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να υπάρξει εισήγηση για τον τρόπο δράσης, ενώ συνέστησε να διατυπωθεί παράλληλα και αίτημα προς τη Σχολή Μηχανικού να συνδράμει με τα βαρέα της μηχανήματα.

Στη συζήτηση παρόντες ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης , η εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού Αθηνά Κόρκα καθώς και Υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ