Την Τρίτη 14 Μάϊου στην Κόρινθο η δράση ευαισθητοποίησης για την “Εβδομάδα της Μητέρας” της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας, πρόκειται να υλοποιήσει δράση ευαισθητοποίησης με τίτλο «Εβδομάδα Μητέρας».

Στην Κόρινθο η δράση θα γίνει στις 14 Μάϊου , 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.: Η Δράση ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού Δήμου Βέλου Βόχας ΠΕ Κορινθίας  για τις μητέρες ΡΟΜΑ, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, από τον οποίο θα υλοποιηθεί ενημέρωση σε θέματα ατομικής υγιεινής.

Σκοπός της δράσης είναι η ανάδειξη των πολλαπλών ρόλων της μητέρας μέσω της υλοποίησης διαφορετικών δράσεων ανά Περιφερειακή ενότητα σε συγκεκριμένες ομάδες στόχου όπως μητέρες φροντίστριες παιδιών ΑμεΑ, μητέρες στην Τρίτη Ηλικία, μητέρες ΡΟΜΑ, μητέρες που έχουν δεχθεί βία.

Η Δράση θα υλοποιηθεί από  τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2024, ενώ με την ολοκλήρωση των δράσεων θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου με το υλικό των ημερίδων και ενημερωτικό υλικό, καθώς και αποτίμηση των δράσεων, με έμφαση την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή ως κύριο στόχο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ