Την υποψηφιότητά του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Π. Νίκας – Γιατί αποφάσισε να κάνει σήμερα αυτή την δήλωση

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας  σε δηλώσεις του  σήμερα το πρωϊ σχετικά με την διαδικασία των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, δήλωσε πως , μέχρι στιγμής, όλα εξελίσσονται κανονικά , σε γενικές γραμμές και στα 1657 εκλογικά τμήματα.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στις επόμενες  Αυτοδιοικητικές  εκλογές του Οκτωβρίου. «Θα είμαι υποψήφιος»  δήλωσε ο κος Νίκας κάνοντας γνωστό πως προσεχώς (όταν είναι ο κατάλληλος χρόνος) θα γίνουν ανακοινώσεις για τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν . «Έχω συγκεκριμένη ιδεολογική άποψη που δεν έχω αποστεί ποτέ» είπε ακόμη, μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί αποφάσισε να  κάνει σήμερα μια τέτοια ανακοίνωση, απάντησε : «για να μην κατηγορηθώ για κανενός είδους  πολιτική ιδιοτέλεια.  Δεν ξέρουμε  ποια θα είναι  τα αποτελέσματα» είπε προσθέτοντας πως «δεν αναμείχθηκε καθόλου στην προεκλογική περίοδο.» ενώ ευχήθηκε « Να είναι τα καλύτερα δυνατά τα αποτελέσματα  για το καλό της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ