Τιμήθηκε από το Ινστιτούτο “Καποδίστριας” ο Βασίλης Νανόπουλος για το Συνέδριο Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Κορινθιακό σκύφο πρόσφερε ο Δήμαρχος ανταποδίδοντας την τιμή

Για την εξαιρετική και καθοριστική του συμβολή στην υλοποίηση του συνεδρίου της Αυτοδιοίκησης το τριήμερο 2-4 Ιουλίου στην Κόρινθο τιμήθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος από το Ινστιτούτο “Καποδίστριας”και τον Πρόεδρο δρ.Παναγιώτη Αγγελόπουλο.
Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για την τιμή αλλά και για την εμπιστοσύνη των διοργανωτών στο δήμο Κορινθίων. Εξήρε τους συνέδρους για την συμβολή τους στην ενίσχυση της εκπαίδευσης και της γνώσης αλλά και της τοπικής οικονομίας . Να θυμίσουμε πως περισσότεροι απο 600 σύνεδροι έδωσαν το παρόν.
Ο Δήμαρχος μοιράστηκε το βραβείο με τον Γενικό Γραμματέα κ.Νεκτάριο Σπηλιόπουλο σημειώνοντας το εξαιρετικό του έργο και βεβαίως τις ενέργειες του για την έλευση του συνεδρίου στην Κόρινθο.
Ο Δήμαρχος ανταποδίδοντας την τιμή που του δόθηκε, προσέφερε στους έτερους διοργανωτές κ.Χρηστάκη και Νικλίτσα, Κορινθιακό σκύφο σε ανάμνηση της παρουσίας, της συνεργασίας και φυσικά της Κορινθιακής γης και κληρονομιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ