Τις εργασίες κατασκευής του ισόπεδου κόμβου μπροστά στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επιθεώρησε ο Περιφερειάρχης

Τις εργασίες κατασκευής του ισόπεδου κόμβου που είναι σε εξέλιξη μπροστά στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επιθεώρησε χθες το πρωί ο Περιφερειάρχης.

Ο κος Νίκας επιθεώρησε το έργο αυτό, με προϋπολογισμό περίπου 500.000 ευρώ, το οποίο, “θα συμβάλει στην αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων τα οποία είναι συχνά στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω και της υψηλής επισκεψιμότητας της περιοχής.”, όπως αναφέρει η Περιφέρεια.

Ο Περιφερειάρχης, που συνοδευόταν από τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο καθώς και από υπηρεσιακά στελέχη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της έδρας της Περιφέρειας, μετείχε στη συνέχεια σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Νεμέας, στην οποία εξετάστηκε η εκπόνηση συμπληρωματικής μελέτης για τον φωτισμό του πιο πάνω κόμβου.

Εκ μέρους του Π. Νίκα δόθηκαν οδηγίες ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να γίνει δυνατό να συζητηθεί από το σώμα η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού led στον εν λόγω ισόπεδο κόμβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ